Aktuality

Úspěchy klubu

Rok 2023 - Dominik Ráliš a Tomáš Souček jsou Mistři světa ze Skotského Glasgow a Mistři Evropy z Francouzkého Besansonu. Vít Gruntorád se stal Mistrem ČR.
Rok 2022 - Tomáš Souček získal 2.místo a Dominik Ráliš 9.místo na MS ve Francouzkém Nants. Tomáš Souček získal 1.místo a Dominik Ráliš 5.místo na ME v Belgické Desselu. Dominik Ráliš a Tomáš Merta jsou Mistři ČR.
Rok 2021 - Dominik Ráliš a Zdenda Merta jsou Mistři ČR
Rok 2020 - Vilém Sokol se stal Mistrem ČR 
Rok 2019 - Dominik Ráliš získal 2.místo na MS v Belgiském Zoldru, stal se Mistrem Evropy v Lotyšské Valmieře a vyhrál Mistra ČR.

Účast na OH Anety Hladíková. Adam Moravec a v roce 2018 byl 5-ty na MS v Baku.

45 členů klubu

Bikrosový klub zve do svých řad zájemce o bikros - chlapce i děvčata. Tréninky jsou organizovány, každé úterý a čtvrtek v areálu TJ BMX Pardubice na konci sídliště Závodu míru. Pokud si chce bikros vyzkoušet není to žádný problém. Vezměte Vaše kolo, chrániče a helmu a v době tréninku přijďte na bikrosovou trať. Trenéři se Vás ujmou a vše si vysvětlíte, než poprvé sjedete ze startovní rampy.

Co to je BIKROS?

Vznikl koncem 60-tých let v USA v Kalifornii. Bikros je individuální olympijský sport, při kterém osm jezdců závodí loket na loket na upravené trati obsahující překážky o délce až 13 metrů, které se nedají zdolat jinak než přeskočením, měřící alespoň 300 metrů. Na největších závodech jezdci startují z 8 metrů vysoké startovací rampy, která má sklon 22° a na jejímž konci dosahují až 60 km/h.

Tým TJ BMX Pardubice

Sponzoři

svaz  kidfit  kospa pardubice zm logo mop odpady logo  pardubicky krajmm marketingPK znak MM marketing site logo 200 100služby logo

Kontaktujte nás
3000 znaků zbývá